Personvernerklæring

Hvem vi er:

Siden driftes av SINTEF Digital. Vår nettstedsadresse er: https://undervis.no

Informasjonskapsler:

Bruk av nettstedet er anonymt og gratis. Vi analyserer ikke besøk ut i fra lokasjon eller IP-adresser. Hvis du velger å sende inn et undervisningsopplegg, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn et undervisningsopplegg. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder:

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med:

Det er kun medarbeidere i SINTEF som administrerer siden som har tilgang til opplysninger du sender inn i skjema. For de som samtykket til å bli med i konkurransen om beste undervisningsopplegg innen juni 2021, deltes også skjemaet med en faglig jury. Videre kan innsender selv bestemme om sitt navn skal vises på websiden som opphavsperson til undervisningsopplegget. Det er også mulig å velge å være anonym.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg:

Hvis du samtykker til å publisere ditt navn i tilknytning til undervisningsopplegget, blir dette lagret på ubestemt tid på nettsiden. Det er mulig å få endret dette i etterkant ved å kontakte administrator.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg:

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg og anonymiserer det innsendte undervisningsopplegget.